Fremtidens tapere

Hvem trenger hjelp i dag for å ikke bli en taper i fremtiden, spør Filip Rygg i denne debattboken.
Publisert: 2017

«Det heter at en god barndom varer hele livet; det kan dessverre også en dårlig barndom gjøre.»- partileder Jonas Gahr Støre (Ap)

«Vi må også sørge for at det er mulig å komme tilbake. Slik at de som har et hull i CV-en ikke faller utenfor, men faktisk kan få en ny sjanse og komme inn i arbeidslivet.» - statsminister Erna Solberg (H)

Hvilke grupper vil slite i 2040? Hvem overser vi i dag? Leder i tankesmien Skaperkraft, Filip Rygg har intervjuet landets partiledere, forskere og virkemiddelapparatet for å finne ut hvem som trenger ekstra hjelp i dag for å ikke bli en taper i fremtiden.

Filip Rygg er leder i Tankesmien Skaperkraft. Han har tidligere vært byråd i Bergen for skole og barnehage og senere for klima, miljø og byutvikling. Filip Rygg har flere ganger møtt som vara til Stortinget og var i perioden 2003-2007 medlem av Hordaland Fylkesting. I tillegg til jobben i Skaperkraft, er Rygg nå også konsulent innen eiendoms- og organisasjonsutvikling, samt styreleder i stiftelsen Betanien. Høsten 2015 var han medforfatter på boken #gjørnoe, en bok om kampen mot menneskehandel. Twitter: @filiprygg Facebook: /politikk Instagram: @filiprygg
Powered by Cornerstone