2030-bevegelsen

Publisert: 2017
Fra 30 år med omstilling til bevegelsen som sikret fremtiden

"En spennende og spenstig bok - ikke ofte det skrives slik i Norge!"  Knut Olav Åmås.

Vinteren 2017 møtes en gruppe unge europeere på en hytte utenfor Oslo. De er bekymret for fremtiden. Vil verden handle i tide for å nå togradersmålet? Klarer våre europeiske demokratier å håndtere strømmen av flyktninger og skape nye arbeidsplasser når teknologien endrer arbeidsmarkedet for godt?

Kort tid etter stifter de 2030-bevegelsen. Bevegelsen bruker ny teknologi til å påvirke politikerne og tvinge frem nødvendige reformer.

I denne debattboken ser Terje Osmundsen fremtiden i lys av sine erfaringer fra tre tiår med avmonopolisering, omstilling og globalisering. Boken er både et fremtidsscenario og et tilbakeblikk på vår nære historie. 

"Terje Osmundsen skriver engasjerende om hvordan unge mennesker og ny teknologi kan hindre klimakrise i fremtiden" Erik Solheim

"Det er overmåte samfunnsnyttig at historien blir korrekt fortalt. Til det er det viktig med betydningsfulle bidrag fra noen som selv var med og kjenner tankegangen bak begivenhetene. Det er Terje Osmundsen et meget oppløftende eksempel på" Kåre Willoch

Powered by Cornerstone